Informeu-vos

EL NOSTRE COMPROMÍS:
¡TREBALLAR PER L'EXCEL·LÈNCIA!

Contactar ara

Pròtesi i estètica

 

Dins del tractament global de salut bucodental que li oferim a la nostra clínica, pren un paper molt rellevant la col·locació de pròtesis dentals.

Es tracta d'un substitut artificial de les dents perdudes per diferents causes, com poden ser lesions, càries i problemes de salut bucal, que són els principals causants d'aquestes pèrdues de peces dentals.

Davant aquesta situació, es presenten diferents opcions per solucionar el problema, depenent de les circumstàncies concretes de cada cas.

Per aquest motiu, el nostre equip de professionals valorarà de manera detallada el seu cas particular i li oferirà la millor solució.

Protesis dentales en Barcelona

Quan ens falten peces dentals la boca perd la seva estructura i harmonia, per això és important reemplaçar-les. Gràcies a aquesta substitució recuperem la funció masticatoria i fonètica de la cavitat bucal, alhora que prevenim el desplaçament de les altres peces. Si el pacient pateix, per exemple, el trencament d'una dent i ho rehabilitem, anem a prevenir altres problemes com la fractura total d'aquesta dent o l'acumulació i impactació de menjar, entre uns altres. Si al pacient li falten algunes peces i les substituïm, li anem a retornar funcionalitat i estètica, mentre que si la persona ha perdut totes les peces li ajudarem a recuperar tot: salut, masticació, estètica, fonació...

¿Quin tipus de pròtesi hi ha?

Hi ha nombroses pròtesi –removibles o fixes-, tant per al pacient al que li falten algunes peces com per aquell que no té dents. Removibles són aquelles suportades per la geniva i/o per les dents que tingui el pacient a la boca, però també existeixen les pròtesis suportades per implants, de treure i posar, que no es mouen o es mouen molt poc i són més còmodes i pràctiques. Quant a les pròtesis fixes, si al pacient li falten algunes peces, es poden usar tant els ponts recolzats sobre les dents, com el reemplaçament individual de les dents perdudes amb implants, i si no té dents es pot col·locar una pròtesi fixa sobre implants que retorna l'estètica i funcionalitat perdudes.

¿implants o ponts dels de tota la vida?

O depèn de cada pacient... L'opció rehabilitadora dependrà del pacient i de l'estudi detallat del seu cas. Cal fer un diagnòstic individualitzat i llavors prendre una decisió sobre el seu tractament.

A arcon clinic estem en condicions de oferir-li la millor solució referent a les pròtesis dentals a vilassar de mar.

Per si fos poc, la odontologia estètica és un dels nostres camps d'actuació que acompanya en plena sintonia a la col·locació de pròtesis dentals a vilassar de mar.

D'aquesta manera, estem especialitzats en la col·locació de carilles estètiques de composite o de porcellana, en reconstruccions estètiques i en blanquejaments dentals.

Si vol lluir un bon somriure, no ho dubti, demani cita en arcon clinic i li dissenyem el seu somriure al seu gust.

Cuidem de la seva salut dental

    Professionals qualificats
    Servei de màxima qualitat
    Més de 10 anys d´experiència
Top