Informeu-vos

EL NOSTRE COMPROMÍS:
¡TREBALLAR PER L'EXCEL·LÈNCIA!

Contactar ara

Odontopediatria i ortodòncia

 

La odontopediatria és la branca odontològica encarregada de tractar als nens.

Consisteix en la prevenció i tractament tant de la càries com dels problemes de les genives, a més de la prevenció de problemes en el desenvolupament de les dents i ossos de la cara.

Referent a l'odontopediatría, a la nostra clínica situada en villasar de mar podrem solucionar qualsevol anomalia que pateixin els seus fills. Estem especialitzats en obturacions i reconstruccions de dents temporals quan aquestes estiguin afectades per càries, en la realització de pulpectomías i pulpotomías (quan les càries afecten al nervi de la dent) per prevenir dolor i infeccions, en el segellat de fosses i fissures per prevenir les càries en les dents definitives o permanents, ja que els primers molars definitius erupcionan als 6 anys.

Cirugía periodontal

És important conservar les dents de llet o temporals, ja que aquestes serveixen de guia a les dents permanents prevenint així apinyaments dentals innecessaris en el futur, a més d'ajudar a mantenir la funció d´oclusió.

Quan no es pugui conservar la dent de llet el temps que requereix, haurà de col·locar-se un mantenedor d'espai després de la seva extracció prematura per evitar apinyaments. L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia que estudia, prevé i corregeix els problemes de desenvolupament del nen, la forma de les seves arcades dentarias i la posició de les dents, amb la finalitat de restablir la funció i l'estètica de la cara.

A arcon clínic no solament realitzem ortodòncia en nens, sinó que també realitzem ortodòncia en adults per aconseguir espais per a col·locació d'implants, millorar l'estètica i la funció i prevenir malalties en les genives degudes a apinyaments que dificulten una higiene correcta.

A arcon clinic disposem d'una gran varietat de tractaments:


  • Ortodòncia lingual: on es col·loquen brackets més petits en la cara interna de les dents. Ningú notarà que porta ortodòncia
  • Ortodòncia invisible: ortodòncia sense brackets, sinó que el pacient portarà fèrules que es canvien cada dues setmanes i que es poden treure per menjar i rentar-se les dents.
  • Brackets estètics: brackets del mateix color de la dent
  • Brackets d'autolligat:: ideals per a aquells pacients que vulguin obtenir resultats més ràpids.
  • Ortodòncia removible: especialment indicats per corregir problemes en nens amb dentició temporal o mixta

Cuidem de la seva salut dental

    Professionals qualificats
    Servei de màxima qualitat
    Més de 10 anys d´experiència
Top