Informeu-vos

EL NOSTRE COMPROMÍS:
¡TREBALLAR PER L'EXCEL·LÈNCIA!

Contactar ara

Medicina oral

 

Entre la nostra àmplia gamma de serveis destaquem per disposar d'un departament de biòpsies i estudis anatomopatológics, que s'ocupa de la detecció, estudi i diagnòstic per determinar les causes per les quals apareix i es desenvolupa una malaltia, així com pels seus símptomes i possibles conseqüències.

Totes les mostres són analitzades histològicament pel nostre servei especialitzat en l'estudi de lesions localitzades a l'àrea estomatognàtica i amb experiència en patologia i medicina oral.

D'igual manera, realitzem controls periòdics de lesions de teixits tous amb l'objectiu de tenir-les baix control a tot moment i que no s'estenguin. Com a bona clínica de medicina oral a vilassar de mar, la previsió, el diagnòstic i el tractament de les malalties són les nostres prioritats.

Medicina Oral en Vilassar de mar

Com tota clínica de medicina oral a vilassar de mar requereix, a arcon clinic estem especialitzats en el pronòstic de les malalties amb presentació en la cavitat oral (geniva, llavis, llengua, mucosa yugal, estructura dental, localització òssia) i les seves estructures annexes.

 
En definitiva, arcon clinic som un dels centres mèdics més importants de medicina oral a vilassar de mar.

Cuidem de la seva salut dental

    Professionals qualificats
    Servei de màxima qualitat
    Més de 10 anys d´experiència
Top