Informeu-vos

EL NOSTRE COMPROMÍS:
¡TREBALLAR PER L'EXCEL·LÈNCIA!

Contactar ara

Cirurgia oral i medicina oral

 

Quant a la cirurgia oral, el nostre equip de professionals destaca per realitzar extraccions dentals complexes de queixals del seny, canins o dents supernumeraris.

Més de apicectomies per a solucionar infeccions de l'arrel de la dent, frenectomies per eliminar frens linguals o frens del llavi i fenestracions de canins inclosos per col·locar aquests canins inclosos en el seu lloc mitjançant ortodòncia (com cirurgia pre-ortodòncica).

Una part de la cirurgia oral és la cirurgia preprotèsica (extirpació de torus, regularitzacions òssies per rebre posteriorment amb èxit la col·locació de les pròtesis dentals. Una branca molt important de la cirurgia oral és la implantología, la qual consisteix en la col·locació d'implants dentals per reposar les dents perdudes.

Implantes Dentales

Quan el cas el requereix, realitzem cirurgies complexes en les que realitzem regeneracions d'os en alçada o amplada, empelts de teixit connectiu i elevacions de si.

A alguns casos concrets en els que realitzem un estudi minuciòs i exhaustiu, portem a terme càrregues immediates, on el pacient surt el mateix dia de la col·locació dels implants amb dents fixes.

Cuidem de la seva salut dental

    Professionals qualificats
    Servei de màxima qualitat
    Més de 10 anys d´experiència
Top